Contact

Pentru oferta custom si pret pentru proiectul tau de medalii, cupe sau trofee personalizate, scrie-ne un mesaj


Indiferent de proiectul pe care-l ai de realizat, fie ca este vorba de o competitie intre prieteni sau pentru colegii de birou, eveniment intre sportivi de performanta sau copii, noi iti oferim o gama variata de servicii de design, creatie si productie de cupe, trofee si medalii personalizate. 

Acestea se realizeaza custom, in functie de fiecare eveniment in parte si se realizeaza din lemn, plexiglas, metal sau alte materiale plane sau 3D.

Le personalizam cu ajutorul echipamentelor de debitare si gravura laser, prin frezare CNC sau prin print UV.

Sky is the limit, cand vine vorba de obiecte custom!

Completeaza formularul alaturat si povesteste-ne mai multe detalii legate de provocarile proiectului tau!

Formular de contact:

telefon de contact

0728.87.44.98

email

info@medalii-perosnalizate.ro

adresa sediu

Bulevardul Theodor Pallady 57, Bucuresti

medalii personalizate

medalii personalizate din placaj si alte materiale lemnoase:furnir, lemn natur, MDF, placaj de plop, cedru, fag si combinatii cu materiale plastice/acrilice.

Medalii si trofee personalizate pentru evenimente sportive si corporate, gravate si debitate laser si cnc, din lemn, placaj, plexiglas si metal, print UV

trofee personalizate

trofee personalizate din placaj sau alte materiale lemnoase: furnir, lemn natur, MDF, placaj de plop, cedru, fag si combinatii intre ele sau cu materiale plastice/acrilice.

medalii personalizate

medalii personalizate din placi acrilice, plexiglas sau alte mase plastice, debitate cnc sau laser, printate UV, cu accesorii din materiale diverse.

trofee personalizate

trofee personalizate din placi acrilice, plexiglas sau alte mase plastice, debitate cnc si laser, print UV, insertii din materiale diverse, metal, print 3D si altele.

medalii personalizate

Realizam medalii personalizate din materiale lemnoase, placaj, materiale plastice, plexiglas, acryl, personalizate laser, cnc si print UV

cupe si trofee custom

Executam trofee unice, din lemn, plexiglas, mix de materiale, pe care le gravam laser si debitam cnc, in functie de designul clientului.

oferim servicii de: